De beste shampoo ter wereld

Actigener® Gezonde haarverzorging op natuurlijke basis.
Maakt een eind aan alle problemen met haar en hoofdhuid.

HOE ACTIGENER® WERKT

Actigener® is rijk aan plantaardige vitaminen, aminozuren, proteïnen en mineralen die vooral een regenererende werking hebben op de haargroei. Bovendien zit er in alle Actigener® producten het plantextract, Arnica Montana, dat de bloeddoorstroming in de huid (tijdelijk) stimuleert. Deze tijdelijk verhoogde bloeddoorstroming geeft een aangename tinteling van de huid en kan deze mogelijk voor korte tijd rood kleuren. 

Stimulatie van de bloedcirculatie op de hoofdhuid is belangrijk omdat de haarwortel gevoed wordt via het bloed. Op deze manier komen de benodigde vitamines en mineralen terecht bij de haarwortel waardoor het haar steviger wordt en haarproblemen kunnen worden voorkomen, zelfs haaruitval. Daarnaast zorgt een goede bloedcirculatie ervoor dat melkzuur, dat ontstaat door de aanmaak van adrenaline door o.a. stress, door het bloed wordt afgebroken. Als de bloedcirculatie niet op gang wordt gebracht, dan kan het melkzuur achter blijven in de talgklier en haarwortel waardoor het haar kan afsterven.

Met het gebruik van Actigener® start men een herstelproces dat soms in de beginfase de klachten doet toenemen om vervolgens de haargroei- en hoofdhuidfuncties te verbeteren. We bevelen aan om als men met de shampoo begint, dat met dezelfde frequentie te doen als men gewend was met andere shampoos. Na verloop van tijd kiest men zelf wanneer welk Actigener® product het best gebruikt kan worden.

ROOS EN HAARUITVAL

Roos en schilfering

Hoofdroos en huidschilfers kunnen diverse oorzaken hebben. De twee hoofdoorzaken zijn:
* het tijdelijk ontbreken van de benodigde voedingsstoffen in het bloed
* het bloed dat niet bij de haarwortels kan komen om ze te voeden.

En verder een scala aan oorzaken die vaak een gevolg zijn van deze hoofdoorzaken of daartoe lijden, zoals:

- een verstoorde stofwisseling
- een verstoorde balans van celbouw en celafsterving
- gebruik van nicotine, alcohol en medicijnen
- spanning en stress
- beschadigd haar en haarwortels door o.a. haarcosmetica.

Haaruitval

De hoofdoorzaken van erfelijke haaruitval zijn dezelfde als hierboven genoemd plus een derde oorzaak die alles te maken heeft met onze hormoonhuishouding.

Onderzoeken en praktische ervaringen laten ons zien dat in tweederde van alle manlijke en vrouwelijke gevallen de haaruitval met Actigener® kan afnemen. Bovendien zijn er aanwijzingen dat Actigener® nieuwe haargroei kan bevorderen door het herstellen van de functies van de hoofdhuid. Naar de werking is onderzoek gedaan. Zie testrapport.

HUIDSCHILFERING EN PSORIASIS

Ten gevolge van ervaringen, testen en gesprekken over de afgelopen 25 jaar lijkt het ons gerechtvaardigd vast te stellen dat Actigener® shampoo en lotion een verbeterend effect hebben op diverse vormen van huidschilfering en psoriasis. Actigener® helpt in ongeveer 80% van de gevallen mensen van hoofdhuidschilfering af in een betrekkelijk korte periode. Bij ongeveer de helft van de mensen met psoriasis vermindert Actigener® de jeuk en uitslag aanzienlijk. Bij 30% helpt Actigener®, doch in mindere mate. De overige 20% vindt geen aanwijsbaar voordeel met Actigener®.